Vuokraehdot

 

 1. Kirpputori on itsepalvelukirpputori, joka on asiakkaan käytetyn tavaran myyntiin tarkoitettu tila. Kirpputorilla on kiellettyä myydä aikuisviihdettä, piraattituotteita, kaikenlaisia aseita, vaarallisia aineita, päihteitä ja elintarvikkeita. Yritys pidättää oikeuden poistaa myynnistä nämä kielletyt tuotteet, jos niitä havaitaan. Mikäli myyjä tuo myytäväksi yllä olevia kiellettyjä tuotteita ja aiheuttaa niillä henkilö- tai esinevahinkoa, hän on 100% korvausvastuullinen mahdollisista haitoista.
 2. Yritys ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Kaikki varkaudet ilmoitetaan poliisille. Yritys ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta, tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun siitä riippumattoman syyn takia.
 3. Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.  Kirpputori ei vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista. (Ethän tuo myyntiin rikkinäisiä tuotteita!)
 4. Myyjä vakuuttaa sopimuksen allekirjoittaessaan, että hänellä on omistusoikeus myytävään tavaraan. Varastetun tavaran tai toisen omaisuuden myyminen on kiellettyä.
 5. Myyntipöytä tyhjennetään vuokrasopimuksen päättymispäivänä, sopimus kestää 7 päivää. Tyhjentämättömästä pöydästä yritys veloittaa 5€ per. ylimääräinen päivä.
 6. Pidäthän pöytäsi siistinä asettelemalla tuotteet esille väljästi.

Tässä muutama vinkki pöytäsi siistinä pidossa.

 • lappu on epäselvä = jää tuote myymättä
 • Jos haluat pudottaa hintaa, tee aina uusi lappu.
 • Viikkovuokra maksetaan tavaroita tuotaessa. Vuokra-aika on 7 päivää.
 • Peruutukset alkavilta viikoilta 3 päivää ennen viikkosi katkeamista, peruuttamattomasta paikasta veloitamme normaalin viikkovuokran.
 • Kaikkien tavaroiden on mahduttava hyllyille. Käytävät ja lattiat tulee pitää vapaina. (Paloturvallisuus määräys)
 • Myyjä pitää itse huolta paikkansa siisteydestä. Siivousvälineitä voi lainata kassalta.
 • Rahat tilitetään viikon päätteeksi / välein myynnin aloituspäivästä.
 • Pöytää tyhjennettäessä on huolehdittava, ettei tavaroiden joukossa ole muiden myyjien omaisuutta. Mikäli tällaista ilmenee on tapaus rinnastettavissa myymälävarkauteen, josta ilmoitamme aina poliisille.
 • Vuokra-ajan päätyttyä kannattaa tarkastaa muut myyntipaikat, jotta löydät kaikki myymättömät tuotteesi.

 

Parhaimman myynnin saat siistillä ja hyvin hoidetullla myyntipaikalla. Ei siis kannata tuoda kaikkea kerralla. Käy täyttämässä paikkaasi usein ja tarkista käydessäsi, että hintalaput ovat tallella.